Fotókönyved ellenőrzése

Oct 3, 2019

Perfekcionista vagy?
Feltöltötted a fotókat, összeválogattad a háttereket és szöveget is írtál? Ha elkészültél a fotókönyveddel és már csak a rendelés van hátra, de bizonytalan vagy a végeredményt illetően, használd a szerkesztő felületünk ellenőrzés funkcióját!

Így pontos képet kaphatsz a fotónaptárad, fotókönyved, vagy receptkönyvedben található apróbb hibákról és segítségével könnyedén kijavíthatod azokat. Nem maradnak üres kép boxok, a fotókönyvből kilógó képek vagy szövegek. Nincs több rossz minőségű, nyomtatásra alkalmatlan fotó. Kíméld meg magad a csalódástól és ellenőrizz!

Milyen ellenőrző funkciókkal rendelkezik a Bookstreet53.com szerkesztője?

Az automata ellenőrző funkciót a szerkesztőben jól elrejtettük. Keresd meg a jobb felső sarokban a három pontot, majd a kattintás után válaszd ki a legördülő menüből az "ellenőrzés" funkciót. Erre kattintva a baloldalon meg fog jelenni egy hosszú lista a fotókönyvedben található "hibákról". Azért raktuk idézőjelbe a hibák szót, mivel ez egy automata funkció, így csak a technikai pontatlanságokat fogja számodra megjeleníteni, de azokat számszerűsíti is.

Milyen hibákkal találkozhatsz?

  • alacsony minőségű fotók
  • alacsony minőségű háttérképek
  • üresen maradt képboxok
  • szerkesztetlen oldalak

ellenőrzés funkció

Mit nem jelöl a rendszer hibának?

Azokat az esetleges hibákat, amelyek a nyomtatás során nem látszanak.

  • oldalról kilógó fotók
  • üresen maradt szövegboxok

A másodlagos ellenőrzési funkciót úgy tudod elérni, hogy a jobb felső sarokban a "tovább" gombra kattintasz. Ekkor a Bookstreet53.com összerendezni és szerkesztő vonalak, valamint egyéb sallangok nélkül megjeleníti számodra a fotókönyved oldalait. Ha a teljes fotókönyvet végig néznéd, a "újra" gomb felett található csúszka segítségével tudsz végig léptetni a teljes könyveden. Az "újra" gomb segítségével találsz vissza a szerkesztő felületre, ha folytatni szeretnéd a szerkesztést, a "kosárhoz ad" gomb segítségével, a kosárba helyezed az elkészült terméket.

előnézet

Ne spórold meg az ellenőrzést, hiszen rengeteg munkát fektettél a fotókönyved szerkesztésébe!

Az elmentett munkáidat a szerkesztői fiókodban találod!

Irány a fiókom>>