Hogyan készíts egyszerűen fotónaptárat?

Oct 9, 2019

Fotónaptár szerkesztés - kezdő lépések

Érdemes a fotónaptár szerkesztés megkezdése előtt elvégezni a regisztrációt, így ha nagyon belemerülsz a szerkesztésbe azonnal el is mentheted művedet, vagy akár meg is rendelheted.


Válaszd ki a hozzád vagy a fotónaptárad témájához legjobban illeszkedő sablont, majd a sablonoldal jobb oldalán található legördülő listából válaszd ki a megfelelő fotónaptár méretet. A méret változtatásával szinkronban válozik a fotónaptárad ára is.

fotónaptár méret választás

Elkezdheted a szerkesztést

Mindenki más metódus alapján szerkeszt fotónaptárat, így csak a lehetőségeket vázoljuk fel ahelyett, hogy megmondanánk milyen sorrendben szerkeszd meg. Elkezdheted a képek feltöltésével és a fotók elhelyezésével, vagy a fotónaptár sablon oldalain található motívumok személyre szabásával is a munkát, a lényeg, hogy élvezd a folyamatot!

Mit kezdj fotónaptárad borítójával?

Látvánoys megoldások: montázs vagy 1 nagy kép!

Fotónaptárad borítóját is kedvedre módosíthatod, az egész oldal lehet egyetlen hatalmas kép, vagy egy montázs helye. A borítón található vonalkód és logo az egyetlen elemek, melyeken nem változtathatsz, mivel ezek a megrendelésed beazonosítására szolgálnak a gyártási folyamat során. Minden más elemet kedved szerint áthelyezhetsz, módosíthatsz és akár törölhetsz is!

Fotónaptár szerkesztés, montázsfotónaptár szerkesztés 1 nagy kép

Fotónaptárad belső oldalainak díszítése

A sílusok keveredése: háttérszín és minta választás

Fotónaptárad belső oldalain a hónapok neveinek elhelyezését rögzítettük, nehogy véletlenül törlésre kerüljenek. Ezen felül az oldalakon változtathatod a háttérszínt, a naptár betűinek és számainak színeit, a clipartok (pl: levelek, virágok, lámák és kaktuszok) elhelyezését, méretét és sűrűségét, sőt akár az összeset le is törölheted és újakat is elhelyezhetsz. Ezekhez használd az oldalsó szerkesztő lécet, és a képek feltöltése mellett elérhető funkciókat. 

fotónaptár szerkesztés háttérszín választásfotónaptár szerkesztés új háttérszín


Ha bekapcsolod a funkciót a szerkesztő felületünk még azt is megjelöli számodra melyik feltöltött fotódat hányszor használtad fel a szerkesztés során.

A fotónaptár sablonokhoz kattints!