Fotókönyvek duplikálása

Oct 2, 2019

Két hasonló fotókönyvet szeretnél készíteni azonos alkalomra?
Ezt a legegyszerűbben úgy tudod megtenni, ha elkészíted az első fotókönyvet, majd amikor már elégedett vagy a végeredménnyel elmented a munkádat.

Ekkor érdemes egyedi nevet adni a munkának, hogy később könnyen megkülönböztethesd. A második példányt ugyanis az első másolásával tudod a legegyszerűbben előállítani.

Menj a fiókodban "Munkáim" fülre, majd a kattints a kívánt munka sorában a "Másolat létrehozása" funkcióra. Ekkor a másolati példány meg fog jelenni az eredeti munkád alatt. A "Szerkesztés" gombra kattintva ismét a szerkesztőbe kerülsz, itt pedig kedved szerint módosíthatod a feliratokat, vagy kicserélheted a szükséges képeket. Ha ezzel a módszerrel készíted el a fotókönyveket, rengeteg időt spórolhatsz meg.

fotókönyvek másolása

Ugyanabból a fotókönyvből rendelhetsz többet is, de néhány mozdulattal személyre is szabhatod munkáidat. Ne mondj le a perszonalizálásról, hiszen az ilyen apró átalakításoktól lesz az ajándék igazán szívhez szóló!

Hogyan perszonalizáld fotókönyveidet?

  • cím
  • idézet
  • üzenet

Cím

Adj fotókönyvednek egyedi címet, amely csak a megajándékozottnak szól. Egy apró változtatás, mely alapjaiban határozza meg a fotókönyved arculatát és mondanivalóját. Minél személyesebb a fotókönyved címe, annál nagyobb becsben fogják tartani!

Idézet

Válassz szívhez szóló idézetet, és emeld ki az első oldalon egy látványos háttér segítségével. Az ünnepelt kedvenc idézetével egyszerűen nem lőhetsz mellé. Garantáltan imádni fogja a fotókönyvet!

Üzenet

A személyes üzenetek erejét sosem szabad lebecsülni! Nem kell, hogy költő legyél, sokszor bármilyen hangzatos idézetnél többet mond egy frappánsan megfogalmazott üzenet.

Duplikált és sokszorosított fotókönyveidet természetesen egy megrendelésben is leadhatod! Ha elkészült a mű, csodáld meg a végeredményt, majd kattints a "kosárhoz ad" gombra. Ezután sorban az össze többi munkádat a kosárhoz adhatod. Ne feledkezz meg a kupon kódodról sem. Ha rendelkezel ilyennel, a kosárba helyezés után azonnal érvényesítheted is.

A már kész munkáidat a szerkesztői fiókodban találod!

Irány a fiókom>>