BookStreet53. | Prime Rate Kft.

Hitvallásunk

A Prime Rate Kft. online divízióját képviseljük. Hisszük, hogy a ma digitalizált és értéktelen szórólapokkal teleszemetelt világában is lehetséges értéket teremteni nyomtatással. Egy jó könyv igényes borítóval, egy szokatlan formavilágú, kreatív szóróanyag még mindig jobban megfogja az embereket, mint bármilyen film vagy digitális hirdetés.

Hisszük, hogy a nyomtatással értéket teremtünk. A mai rohanó világban pedig mi lehet maradandóbb érték az emlékeknél. Ezen hitvallás megvalósulása a BookStreet53.com, ahol az emlékeket öntjük nyomtatott formába.

Fényképes termékeink

fotókönyv és fotónaptár nem csupán remek ajándék ötletek. Valójában a fényképeknél sokkal többet, a lehető legszemélyesebbet, saját emlékeinket adjuk ajándékba. A féltett közös élményeket, az egyedi látásmódot, ahogyan a világot megörökítjük a kameralencsén keresztül. Egy fotókönyvvel szavak nélkül mesélhetjük el, mennyit jelent számunkra a másik ember. Melyek azok az apró lopott pillanatok, amelyeket a legnagyobb becsben tartunk, és amelyekre a legszívesebben emlékszünk vissza.

Egy fényképes receptkönyv még a fotókönyvnél is bensőségesebb ajándék, hiszen az ételek szeretete és élvezete évezredek óta központi eleme az emberiség kultúrájának. Minden családnak megvannak a kedvenc ételei, melyek jeles alkalmakkor kerülnek az asztalra. A nagyanyák féltve őrzött titkos receptjeit generációk adják egymásnak tovább. A receptkönyv lehetőséget ad arra is, hogy a lefotózott étel megidézze készítőjének emlékét és a családi ünnep hangulatát.

Számunkra azonban még ennél is többet jelentenek a fényképes ajándékok, hiszen egy fotókönyv, fotónaptár vagy fényképes receptkönyv nem csupán fényképek összessége. Benne van az elkészítőjük gondoskodása, sőt a lelkének egy darabja is. A gondoskodást szimbolizálja az az idő, amit a fotókönyv elkészítésére áldozott a fényképek kiválogatásával, a hozzájuk illeszkedő háttérképek és szimbólumok párosításával. A fényképes szakácskönyvbe kerülő receptek megírásával vagy a fotónaptárban szereplő képek sorba rendezésével. Ezt az időt, a fotókönyv készítő mind mind velünk töltötte, bár fizikailag sok esetben távol volt tőlünk.