Fotónaptár a tökéletes ajándék

Jan 9, 2020

Miért tökéletes ajándék a fotónaptár?

Manapság legyen szó születésnapról, anyák napjáról, Valentin napról vagy karácsonyról egyre inkább előtérbe kerülnek az egyedi ajándékok. Már nem csak tárgyakat szeretnénk ajándékozni, hanem közös élményeket, esetleg a közösen eltöltött időre emlékeztető apróságokat.

A legtöbben olyan ötleteket keresnek, melyek személyre szabhatóak. A mindenki kezében ott lévő mobil telefon biztosítja, hogy a legszebb pillanatainkat fotó formában, azonnal megörökíthessük. De mégsem ajándékozhatunk egy szimpla mobillal lőtt fényképet karácsonyra, nem igaz?
Dehogynem! Csak gyűjts össze belőlük 13db-ot, és rendezd őket fotónaptár formába.

A Bookstreet53.com szerkesztője és az előre elkészített fotónaptár sablonok segítségével könnyedén ajándékba adhatod a közösen átélt élményeket, legyen szó egy közös vakációról, hétvégi kirándulásról, grill partyról, vagy esküvőről.

Kinek javasoljuk a fotónaptárat, mint ajándékot?

Nagyszülőknek

Ha nagyszülőknek keresel ajándékot, az unokákról szóló fényképes naptárnál nem is találhatsz szívhez szólóbb ajándék ötletet. Használd félkész naptár sablonjainkat, melyekkel az ajándék elkészítése pofonegyszerű lesz.

A hónapok múlásával bemutathatod a nagyszülőknek az unokák fejlődésének fázisait, így minden egyes lapozás egy újabb mérföldkövet mutat be a gyerekek életéből, legyen az egy óvodai ballagás vagy az első családi biciklitúra.

Barátoknak

Akár barátok számára is készíthetsz fotónaptárat például születésnapra, vagy névnapra. A témája lehet az utolsó fesztivál, ahol együtt verettétek, egy kerekebb születésnap, vagy az évtizedzáró szilveszteri party. Ne hagyd a tökéletes selfiket a telefonodon kallódni!

Magadnak

Magadnak készíted a fotónaptárat? Miért is ne!

Választhatsz családi témát, minden hónapba feltöltve annak a családtagnak a képét, akiknek születésnapja lesz. Fotózd be gyermeked legszebb rajzait, hogy vidámságot csempésszenek a szürke irodai hétköznapokba.

Összegyűjtheted kedvenc festményeidet, legyenek akár absztrakt művek, akár vidám tájképek, így egy praktikus mégis szemet gyönyörködtető tárggyal dobhatod fel íróasztalodat.
Vagy készíts belőle alternatív útinaplót. Melyik hónapban merre jártál? Egy elegáns étterem, egy meghitt wellness hétvége, a kedvenc nyaralásos képeid. Sőt akár egyedi útitervet is készíthetsz fényképes naptár formában, ha tudod, már előre melyik hónapban merre kalandoznál.

Ha szívesen olvasnál szerkesztési tippeket mielőtt belefogsz a fotónaptárad elkészítésébe, kezdő tippjeinket itt találod, haladó tippjeinket pedig itt

Válassz fotónaptár sablont! Jó szerkesztést kívánunk!

Categories